top of page

ENTRE COR I BRANCA

Entre cor i branca és un viatge introspectiu que busca connectar amb les arrels i la identitat  en un context postmodern incert i desafiant . Mitjançant la vídeo-creació, la fotografia i el cant antic, l'autor expressa la seva recerca i experiencia vital.  L'obra convida a alliberar-se de les influències alienants de la societat contemporàniaendinsar-se en un viatge visual i sonor  que permet explorar en  més profunditat  la relació entre el so de la paraula i la llengua propia com  una singularitat  entre una comunitat  i l'univers que l'envolta.

 

Textos poètics del poeta i dramaturg Lluis Solà

Documental

Entre cor i branca emprèn un viatge retrocedint en el temps i l'espai, amb la intenció de trobar allò que potser ha perdut i que sospita que romangué ocult en els seus avantpassats. Aquesta recerca representa una exploració personal i íntima, un intent de connectar amb les arrels i les fonts originals . A través d'aquesta immersió en el passat, l'autor pretén descobrir i recuperar allò que ha estat oblidat o desatès en la vida contemporània. Així, el bosc es converteix en un símbol de misteri i ressonància primordial, un lloc on es pot trobar l'autenticitat i la veritat.

Aquesta recerca introspectiva impulsa l'autor a cercar una veu pròpia i inalterable, allunyada de les veus superficials i fluctuants del món modern. Per tant aquesta cerca conté  quelcom de rebel·lió contra les idees preconcebudes i un intent de connectar amb una veritat més profunda i personal.

És una crida a escoltar la veu inalterable i a alliberar-se de les veus anònimes i despersonalitzadores de la postmodernitat. 

Vídeo experimental

Vídeo poesia

Lluny de tot el que és lluny relaciona el tema religiós cristià del davallament de la creu amb la caiguda a la solitud, la separació ontològica dels éssers humans davant l'abisme de la mort, la finitud de les coses i el món. Lluís Solà expressa com ningú aquest moment de trasbals i presa de consciència gairebé mística.

devallament 1.png

La ment perplexa que ha pensat això, que ho ha pensat i que ho ha teixit;la ma que escrivia en la ment, la ma que escrivia i teixia, la ma innombrable.

bottom of page